dimecres, 25 de febrer del 2009

Dimecres, 25 de febrer de 2009

Avui ens tocava classe doble a l'aula-taller, però com que divendres de la setmana passada va ser carnestoltes no vàrem fer classe teòrica, aquest divendres no hi ha classe perquè és pont hem fet una hora de classe teòrica i la segona ja hem fet pràctica.
Com que la setmana que ve tampoc tenim classe el divendres perquè és la diada esportiva del municipi, el dimecres també ho farem així. A més com que el divendres dia 6 teníem previst fer l'examen i és la diada, l'examen es passa al divendres dia 13.
La primera hora l'hem començat tard ja que hi ha hagut un simulacre d'incendis que ha canviat el ritme de classe. Aquesta hora ha estat teòrica i hem donat el funcionament dels circuits elèctrics.
Després a la segona hora a l'aula-taller hem seguit muntant per parelles un motor elèctric amb una pila de 4.5v, 4 clips, 1 tros de fusta, 4 regletes dos a dos, dues gomes elàstiques, fil de coure esmaltat i cable elèctric. Després als grups que han acabat de muntar-lo, el professor els ha deixat un imant amb el que han comprovat el funcionament del motor.

2 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.