divendres, 24 d’abril del 2009

Divendres, 24 d'abril de 2009

Avui ens tocava classe teòrica, però amb motiu del dia del centre hem tingut el dia "lliure" . És a dir, no hem seguit l'horari normal. A les 10.20 ens hem anat amb en Xisco i hem posat els encalentidors d'aigua en marxa, és a dir, els hem col·locat per a què els donés el Sol de ple. Cada mitja hora havíem de mesurar la temperatura de l'aigua per saber quants graus s'havia encalentit. Per fer això, fèiem torns. Cada membre del grup havia d'estar una hora vigilant-ho. També hi havia altres activitats relacionades amb l'assignatura de tecnologia, per exemple, votar l'ecomòbil més bonic ( això ho podien fer tots els alumnes del centre), i al més bonic li donarien un dels premis que el mateix grup triès (cosa que no s'ha fet perquè els vots i el número de votants no coincidien, i s'ha anul·lat).

Després, al voltant de 13.30h, s'ha fet la cursa d'ecomòbils, la qual no ha tingut molt d' èxit, perquè quasi no s'han mogut. Després hem recollit tots els "aparells" i els hem deixat davant de la porta de "l'aula-taller" de tecnologia.

4 comentaris:

  1. Volia dir: ...com que era el dia del centre...
    Perquè no sé si és correcte dir: "...com motiu del dia del centre..." i no em deixa editar-ho.

    ResponElimina
  2. He trobat un parell de cosetes que desde el meu punt de vista estan malament:
    fèiem - féiem
    calentidor d'aigua - dispositiu solar

    ResponElimina
  3. Vigilau també les faltes als comentaris: des del meu..

    Efectivament calentidor no és correcte. És encalentidor o la versió més estandard: escalfador. Si teniu dubtes de si una paraula és correcta, però preferiu usar la variant balear, podeu consultar el diccionari català-valencia-balear de Borja Moll, a la pàgina dcvb.iecat.net

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.